Sonsuz Akademi

HABERLER & BLOG

HABERLER & BLOG

Eskişehir’in ‘Sonsuz’ Başarılı Kursu

Eskişehir’in ‘Sonsuz’ Başarılı Kursu  | Sonsuz Akademi

Eskişehir’in en başarılı okullarından biri olan Sonsuz Akademi, LGS hazırlığı için de öğrencilerine sonsuz başarıyı vadediyor. Eğitim sektörüne uzun yıllarını adamış bir akademi olarak, öğrencilerin geleceklerini inşa ettikleri yolda onlara en iyi şekilde eşlik etmek ve yol göstermek için çalışıyoruz.  Alanında uzman, açık fikirli ve üretken kadromuzla eğitim ve öğretimin bir insanla birlikte dünyayı da değiştirebileceğinin farkındayız. 

 

Eğitim ve öğretim, birbirini tamamlayan bir bütün haline gelmiştir. Eğitim, bir insan yaratmaktır. Doğru bir eğitimle birlikte kendine saygısı yüksek, özverili, onurlu, belirli ilkelere sahip ve pozitif kişiler yetişir. Bu kişiler, barındırdıkları bu özellikler ile yine kendileri gibi bir toplum yaratırlar. Biz, bunun farkında olarak toplumumuzun ve dünyamızın geleceği olan çocuklarımız için çalışıyoruz. Eğitimin tamamlayıcı bütünü olan öğretim sürecini de en iyi şekilde yaşamaları için kurumumuzun bütün imkanlarını kullandık. Uzman kadromuz ve teknolojinin gücünden faydalanan donanımlı sınıflarımız ile her dönem olduğu gibi bu dönemde de öğrencilerimize en kaliteli eğitimi sunmaya hazırız. Bu eğitim ve öğretimin kapsayıcı gücü ile birlikte LGS’de sonsuz başarıyı birlikte yakalayacağımızdan eminiz. 

 

LGS, şüphesiz ki çocuklarımızın eğitim hayatları için önemli bir sınav. Bu önemin farkında olmak, kimi zaman hem bizi hem de çocuklarımızı büyük bir stresin içerisine sokabilir. Bu dönemi hem akademik hem de psikolojik açıdan en sağlıklı şekilde geçirmeniz için burdayız. Sonsuz Akademi olarak, yenilikçi yaklaşımımız ve köklü tecrübelerimizle LGS hazırlık dönemini birlikte başarılı bir şekilde atlatacağımızdan şüphemiz yok. 

 

Sonsuz Akademi’deki uzman eğitim kadromuz, öğrenci merkezli bir eğitim anlayışı benimseyerek öğrencilere kendilerini keşfetme, gerçekleştirme ve geleceğe emin adımlarla yürüme olanağı sunuyor. Uzmanlarca çok boyutlu düşünülerek hazırlanmış eğitim planı ve müfredatla birlikte öğrenciler hem kaliteli bir eğitimden geçiyor hem de LGS başta olmak üzere eğitim hayatları boyunca karşılaşacakları çeşitli sınavlar için sağlam bir temele sahip oluyor. Ayrıca öğrenciler, Sonsuz Akademi’de LGS sınavına hazırlık sürecindeki gerekli eğitimin yanı sıra sosyal becerilerini geliştirecek etkinliklerde bulunuyor. Sağlıklı ve motivasyonu yüksek bir ortamda eğitim alan öğrenciler, başarıya daima daha yakın oluyor. Tecrübeli, yaratıcı ve yenilikçi eğitim kadromuzun ışığında öğrenciler, kendilerini keşfetme yolculuğunda onlara daima uzanan bir el buluyor. Öğrencilerimiz, eğitim hayatları boyunca Performans Geliştirme ve Öğrenci Koçluğu hizmetlerimizle yaşam ve eğitim kalitelerini arttırıyor. Eğitim süreci, sınav hazırlığı öncesi ve sonrasında kendilerine özel rehberlik servisi ile kendi potansiyellerinin farkına varıyor. 

 

Sonsuz Akademi’de öğrenciler, müfredata tabi derslerin yanı sıra, takviye kursları ile birlikte çeşitli alanlarda eğitim alıyor ve kendilerini geliştirebiliyor. Ana dili İngilizce olan eğitmenlerden İngilizce dersi alarak ilkokul döneminden itibaren yabancı dil öğrenme fırsatı yakalıyorlar. Hafıza Teknikleri, Akıl Zeka Oyunları, Yaratıcı Drama, Görsel Sanatlar, Hızlı Okuma ve Robotik Kodlama kurslarından dilediklerini seçerek kendi yeteneklerini keşfediyorlar. Sonsuz Akademi, böylelikle her yaştan ve her sınıftan öğrenciye kendini keşfetmesi, yeteneklerinin ve başarısının farkında olması, güçlü bir iletişim becerisine sahip olması için en büyük destekçi oluyor. 

HEMEN SİZİ
ARAYALIM

Aşağıdaki formu kullanarak bize ulaşabilirsiniz