Sonsuz Akademi

HABERLER & BLOG

HABERLER & BLOG

Ortaokul Takviye Kursları

Ortaokul Takviye Kursları | Sonsuz Akademi

Sonsuz Akademi, uzun yıllardır edindiği engin tecrübeleri ve yenilikçi bakış açısıyla, yeni nesil eğitim sistemine önem veriyor. Bu yüzden, ortaokul dönemindeki öğrencilerin ihtiyaç ve gereksinimlerinin bilincinde bir eğitim programı hazırladık. Bu program, LGS hazırlık dönemi içerisinde olan öğrencileri bu sınava tam anlamıyla hazır olması için tasarlandı. Öğrencilerin LGS’de karşılaşacakları dersler ile ilgili tekrar, takviye ve pekiştirmelerin yapıldığı takviye kursları aynı zamanda öğrencileri psikolojik olarak da bu sınava hazırlamak için planlandı.

Ortaokul takviye kursları, öğrencileri yalnızca LGS’ye hazırlamakla kalmıyor, ayrıca kendilerini geliştirebilecekleri ve potansiyellerini keşfedecekleri dersler görmelerini de amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda geliştirilen müfredat ve ders programımız, öğrencilere başarılı bir LGS hazırlık süreci, eğitim öğretim hayatı; kendi benliklerine doğru çıkacakları eğlenceli ve verimli bir yolculuk sunuyor. 

Sonsuz Akademi’nin ortaokul takviye kurslarında öğrencilerin normal okul müfredatında yer alan ders ve konularda eksiklerini tamamlayarak LGS’deki başarılarını garantiliyor. Bunun yanı sıra, İngilizce Dil Eğitimi, Hafıza Teknikleri, Akıl Zeka Oyunları, Yaratıcı Drama, Görsel Sanatlar, Hızlı Okuma, Robotik Kodlama dersleri ile öğrencilere donanımlı bir eğitim deneyimi yaşamalarını sağlıyor. 

Ortaokul takviye kurslarımızda öğrenciler, anadili İngilizce olan öğretmenlerden aldıkları derslerle İngilizce eğitimlerini en etkili şekilde gerçekleştirme şansı elde ediyor. Dünyada ortak dil haline gelmiş İngilizcenin öğrenciler tarafından en iyi şekilde öğrenilmesini bir amaç bilerek bir müfredat hazırladık. 

Sonsuz Akademi, her öğrencinin kendi potansiyelini keşfetmesi ve başarısını yansıtabilmesine yardımcı olmayı amaçlar. Ortaokul takviye kurslarından biri olan Hafıza Teknikleri kursu, öğrencilere hafızalarını nasıl daha güçlü hale getirecekleri konusunda yardımcı oluyor. Bilimsel veriler ışığında hazırlanan kursumuzda öğrenciler hafıza ile ilgili belirli metodları öğrenerek akademik hayatlarında üstün başarılar elde ediyor. 

Eğitim sürecinde yararlı her metodu araştıran ve üstünde duran Sonsuz Akademi, takviye kurslarında yer verdiği Akıl Zeka Oyunları dersindeki uzman kadrosu ile öğrencilerin çok yönlü bir eğitim almasını sağlıyor. Bu derste öğrenciler, ‘akıl oyunları metodu’ ile soyut düşünme, problem çözme, yeni bakış açıları geliştirme kabiliyetlerini geliştiriyor. 

Sonsuz Akademi, öğrencilerin çağdaş eğitim gördükleri ve eleştirel bakış açısı kazandıkları bir eğitim kurumu olarak takviye kurslarında Yaratıcı Drama kursuna yer veriyor. Öğrenciler bu kurs ile birlikte çevrelerinde gelişen her türlü olaya karşı yorum yapma, düşüncelerini daha iyi aktarma ve dış dünyalarını daha iyi gözlemleme yeteneği kazandırıyor. 

Ortaokul takviye kurslarından bir başkası olan Görsel Sanatlar eğitiminde ise uzman eğitmenlerimiz öğrencilere yeteneklerini keşfetme ve kendilerini açığa çıkarmaları için yol gösteriyor. Bu kurs kapsamında öğrenciler, duygu ve düşüncelerini farklı yollarla açığa çıkararak iç dünyalarını keşfediyor. 

Bir öğrencinin hayatında büyük bir yer taşıyan okuma eyleminin verimli olması adına geliştirilen metotlar, günlük hayat başta olmak üzere akademik hayatta da önemli bir rol oluyor. Sonsuz Akademi olarak, öğrencilerimizin hızlı okuma tekniklerini hayatlarına adapte etmeleri için ortaokul takviye kurslarında Hızlı Okuma kursuna yer veriyoruz. Ayrıca, bu teknikler ile birlikte öğrencilerimizin LGS gibi sınavlarda sürelerini daha iyi kullanmalarını ve başarılarını artırmalarını sağlıyoruz. 

Yaşadığımız teknoloji çağında öğrencilerimizin gelişen teknolojiye en uyumlu şekilde katılmasına önem veriyoruz. Robotik Kodlama kursu ile birlikte dijital dünyanın ortak dili haline gelen kodlamayı öğrencilerimize öğreterek onları geleceğe hazırlıyoruz. 

Bütün bunların yanı sıra, Sonsuz Akademi olarak öğrencilerimizi önemsiyor ve psikolojik ve eğitimsel alanlarda destekçisi oluyoruz. Performans Geliştirme ve Öğrenci Koçluğu hizmetlerimiz ile LGS hazırlık süreci de dahil olmak üzere öğrencilerimizin danışmanlığa ihtiyaç duyduğu her konuda yol arkadaşı oluyoruz. 

HEMEN SİZİ
ARAYALIM

Aşağıdaki formu kullanarak bize ulaşabilirsiniz